From the original English Take Care of Your Heart

Fionn Zarubica

amma-3

Kada se neka osoba suoči sa nekom vrstom izazova, prvo mesto gde se to iskustvo zaustavi je u umu, u intelektu. Um preuzme podatke, analizira ih i organizuje.

Zatim se umešaju osećaja i započnu tumačenje podataka u odnosu na jedinstveni odnos te osobe prema nadolazećim informacijama. U tom trenutku obično uskoče emocije, ali ako imamo sreće, samo na kratko.

Na kraju se sve informacije isporuče srcu. Tamo inteligencija preuzima stvar i sve se sintetizuje kako bi bilo pušteno u svet. Jednom kada se pusti, biva primljeno od strane svega što postoji i proces iznova započinje.

Tako se energija obrađuje, i prerađuje, i prerađuje, i prerađuje, uz učešće vascelog postojanja; večiti protok komunikacije i energije koja ne prestaje da se razvija. I tako u nedogled.
Srce je ovde mesto od ključne važnosti. To je mehanizam za filtraciju i isporuku. Stanje u kome se srce nalazi određuje šta će se vratiti u svet.

Da bi srce radilo svoj posao, i asimilovalo ono što nailazi, na funkcionalan i zdrav način, mora i samo da bude zdravo. Moramo da ga podržavamo, negujemo i pripremamo za te trenutke.

Pojedinci koji su na visokoj razvojnoj lestvici su oni koji su sposobni da kanališu ogromne količine kompleksne energije i da je pretvore u ljubav. Međutim, svi mi smo stvoreni da dospemo visoko na razvojnoj lestvici, svi smo stvoreni da sa radošću budemo deo te zajednice; i ovog trenutka možemo da krenemo u tom pravcu. Izabravši ljubav.

Vodite računa o sebi; vodite računa o svom srcu. Budite blagi i nežni s njim. Ono mora da odradi važan posao…

Ono prerađuje beskonačnu Ljubav – beskonačno.